Αναβλήθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία στην Ειδική Εισαγγελία για εξέταση της έφεσης της υπόθεσης Μπελέρη.
Όπως αναφέρει το himara.gr, αιτία της δίκης ήταν η απεργία που πραγματοποιούν εδώ και τρεις ημέρες οι δικηγόροι, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου των Αλβανών Δικηγόρων.
Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για τις 14 Ιουνίου και ώρα 10:00.
Η έφεση αφορά την πρωτόδικη καταδίκη για εκλογική διαφθορά με ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας