Για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν αυτοκίνητο μπούκαρε σε καφετέρια στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μίλησε εργαζόμενος της επιχείρησης.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο μάγειρας της καφετέριας «ήμουν μέσα και εξυπηρετούσαμε κόσμο στο μέσα εστιατόριο. Δέκα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο, καθόντουσαν 20 άτομα».
«Ξαφνικά είδαμε να γκρεμίζεται η είσοδος και ένα μεγάλο αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Αφού συνειδητοποίησα ότι είναι αυτοκίνητο ρωτάγαμε αν ήταν κανείς έξω. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς» πρόσθεσε ο εργαζόμενος στην καφετέρια.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.