Λιοσίων: Μέσα σε 3 λεπτά έκλεψαν ΙΧ με τσιλιαδόρο ταξιτζή - Δείτε βίντεο

Λιοσίων: Μέσα σε 3 λεπτά έκλεψαν ΙΧ με τσιλιαδόρο ταξιτζή - Δείτε βίντεο

Πώς μπήκαν στο μαύρο SUV και προσπάθησαν να το βγάλουν στο δρόμο

ixklemeno
Μέσα σε τρία λεπτά έκαναν τα πάντα φύλλο και φτερό κι έφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σε βίντεο που παρουσίασε το Mega καταγράφεται η δράση δύο αντρών τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η ώρα ήταν 04:37 πάνω στην οδό Λιοσίων. Οι δύο δράστες βρίσκονταν γύρω από τον στόχο τους. Ένα ταξί φαίνεται να είναι μέρος του σχεδίου και να φυλάει τσίλιες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1h4j5aqxnhd)


Κλείσιμο
Έχουν βάλει στόχο το μαύρο SUV και προσπαθούν να βρουν τρόπο να το βγάλουν στον δρόμο. Πηγαίνουν στο μπροστινό αυτοκίνητο, σπάνε το παράθυρο και λύνουν το χειρόφρενο.

Το όχημα αρχίζει να τσουλάει προς τα πίσω. Ο ένας το σπρώχνει και ο άλλος κοιτάει αριστερά και δεξιά. Κάνουν χώρο και πάνε προς το μαύρο αυτοκίνητο που θέλουν.

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα έχουν καταφέρει να διαρρήξουν την πόρτα του οδηγού φορώντας γάντια και να μπουν στο αυτοκίνητο.

«Είναι καινούριο αυτοκίνητο. Εμείς κάνουμε εμπορεία αυτοκινήτων, τα φέρνουμε απ’ έξω. Το αμάξι δεν είχε ούτε έναν μήνα. Είχα κάνει εκτελωνισμό, τα είχα πληρώσει, ήταν όλα τα χαρτιά εντάξει, ήταν έτοιμο για πούλημα», είπε η ιδιοκτήτρια του οχήματος.

«Από τη στιγμή που κάθεται στη θέση του οδηγού του παίρνει μόλις 12 δευτερόλεπτα για να καταφέρει να βάλει μπρος», συμπλήρωσε.

«Είχε μπροστά άλλο αυτοκίνητο και μας το πήρανε. Το ανοίξαν έτσι απλά. Χτύπησαν και το άλλο, δικό μας ήταν το άλλο» τόνισε δε η ιδιοκτήτρια.

Ο διαρρήκτης επιχείρησε να βγει στη λεωφόρο, όμως τον εμπόδισε η κολώνα. Δεν πτοήθηκε. Έστριψε από δεξιά και χτύπησε το όχημα που νωρίτερα έσπρωξε με τον συνεργό του για να μπορέσει να φύγει.

«Μας πήραν στις 06:00 και είπαν ότι ένα αμάξι έχει κλείσει τον δρόμο και μπαίνω στις κάμερες και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Σου παίρνει την περιουσία με το έτσι θέλω» υπογραμμίζει η ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου έγινε στο ίδιο έργο θεατής για δεύτερη φορά όταν το περασμένο καλοκαίρι έκλεψαν το όχημά της κάτω από το σπίτι της.

«Είναι η δεύτερη φορά που μας το κάνουν, Αύγουστο μας το είχαν πάρει έξω από το σπίτι, αλλά έξω από το μαγαζί δεν γίνεται αυτό» τόνισε.

Τελικά οι δράστες το παράτησαν και μία μέρα αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε από τις Αρχές σε άλλη περιοχή και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγνησία - Θρίλερ δίχως τέλος στον Πτελεό: Άφαντος από τις 23 Απριλίου ο Γιάννης Καραμπάτσης - Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Ισπανία: Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια - Νέες αποκαλύψεις για τον... fake γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένειά του για ψεύτικη συνέντευξη μέσω AI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης