Η Open Day του Ωδείου Αθηνών είναι αφιερωμένη στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργίας και του θεάτρου

Η Open Day του Ωδείου Αθηνών είναι αφιερωμένη στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργίας και του θεάτρου

Την Κυριακή 26 Μαΐου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τον μαγικό κόσμο του Θεάτρου στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, σε μια ημέρα ανοικτή σε όλους.

Clowns-119

Ο Βραζιλιάνος θεατράνθρωπος Augusto Boal έλεγε ότι, «το θέατρο δεν σου δείχνει το σωστό μονοπάτι, αλλά σου προσφέρει τα μέσα για να εξερευνήσεις κάθε πιθανό μονοπάτι» και ασφαλώς είχε δίκιο. Στις 26 Μαΐου οι απέραντες ευθείες του Ωδείου Αθηνών θα γίνουν διάδρομοι απογείωσης. Δεξιά κι αριστερά θα ανοίγουν πόρτες σε κάθε είδους μαγικά μονοπάτια και θα οδηγούν στη μουσική, το χορό και το θέατρο. Οι κλόουν της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών θα βρίσκονται εκεί για να σας ξεναγήσουν στο μαγικό κόσμο των Εργαστηρίων του.

Clowns-121

Το Open Day του Ωδείου Αθηνών είναι μια μοναδική ευκαιρία για ανθρώπους κάθε ηλικίας να πάρουν μια γεύση από το κλίμα και τις μεθόδους του, παρατηρώντας, δοκιμάζοντας και ρωτώντας ό,τι θέλουν για τα τμήματα που λειτουργούν για όλες τις ηλικίες. 
Σχεδιασμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη, τα εργαστήρια του Ωδείου Αθηνών έχουν στόχο να καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και να απελευθερώνουν τη φαντασία. Με εξαιρετική μέριμνα για τις ανάγκες της εκάστοτε ηλικιακής ομάδας, οι έμπειροι εμψυχωτές καθοδηγούν τους συμμετέχοντες σε ένα πλούσιο ταξίδι αυτογνωσίας, ενθαρρύνοντας τους να εξερευνούν στην ασφάλεια της σκηνής ιδέες που τους αφορούν, με διασκεδαστικό πάντοτε τρόπο.

IMG_0005png
Κλείσιμο

Στην καρδιά της φιλοσοφίας του Ωδείου Αθηνών βρίσκεται η δύναμη της κοινότητας και της συνεργασίας. Απώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη του πνεύματος ομαδικότητας, του αλληλοσεβασμού και της ενσυναίσθησης μέσα από παιχνίδια ενεργητικής ακρόασης, προσαρμοστικότητας και αλληλοκατανόησης.

Στο Ωδείο Αθηνών πιστεύουν στην τεράστια δύναμη του θεάτρου να βοηθά τους ανθρώπους σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Τα εργαστήριά του αφορούν την ανακάλυψη νέων διαστάσεων του εαυτού, την απελευθέρωση του «εσωτερικού καλλιτέχνη», του καλλιτέχνη που κρύβει ο καθένας μέσα μας, και τη σύνδεση με μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το πάθος μας για τις τέχνες.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Θανάσης Ζερίτης

Εμψυχωτές / Εμψυχώτριες: Αιμιλία Κεφαλά, Χάρης Κρεμμύδας, Αριστέα Σταφυλαράκη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης