Η Κωτσόβολος μας καλωσόρισε στο αναβαθμισμένο κατάστημά της στη Λεωφόρου Συγγρού

Η Κωτσόβολος μας καλωσόρισε στο αναβαθμισμένο κατάστημά της στη Λεωφόρου Συγγρού

Αμέτρητες επιλογές σε χιλιάδες προϊόντα, κορυφαίες προσφορές και ολοκληρωμένες λύσεις απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία! Γιατί εδώ, όλα είναι Σπίτι & Τεχνολογία.

kedriki_kotsovol

Sponsored content

Κάθε αγορά και μια μοναδική εμπειρία. Αυτή είναι η τάση που κυριαρχεί στον σύγχρονο τρόπο ζωής και εμείς ως καταναλωτές το επιδιώκουμε σε όλες τις αγοραστικές εξορμήσεις που κάνουμε. Όταν μάλιστα βρούμε την εταιρεία που συνδυάζει τις αγορές με την τεράστια ποικιλία επιλογών, τις μοναδικές προσφορές και τις ολοκληρωμένες λύσεις, σε έναν χώρο με καινοτόμο design, τότε ένα είναι σίγουρο, ότι θα το επισκεφθούμε ξανά και ξανά.

geniki_kotsov

Μία τέτοια εταιρεία είναι και ο Κωτσόβολος, ο οποίος πρόσφατα αναβάθμισε το κατάστημά του στη Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο και επισκεφθήκαμε για να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι ότι μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να καλύψουν τις ανάγκες μας σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Opening party στο αναβαθμισμένο κατάστημα Κωτσόβολος, στη Λεωφόρο Συγγρού!

Με την ανακαίνιση, η εταιρεία καλωσόρισε τη Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος, η οποία θέτει σε νέα βάση τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας, καθώς η φιλοσοφία είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες να συμβαδίζουν ώστε να καλύπτουν όλες μας οι ανάγκες.

K2B_spot_kotsov
service_kotsov
reception_kotsov

To νέο κατάστημα επί της Λεωφόρου Συγγρού 257-259 στη Νέα Σμύρνη εκτείνεται σε 3.020 τ.μ. Εκεί βρίσκουμε τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, Κ2Β spot με εξειδικευμένους συμβούλους που προτείνουν την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή μας, Service point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα, αλλά και Quick point για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας μας.

titanio_kotsov

play_kotsov_2
computer_kotsov
gaming_kots
phones_kotsov

Παράλληλα, τα σημεία που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι αυτό της Apple που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη Apple εμπειρία, αλλά και η μοναδική gaming area για ατελείωτο παιχνίδι, ενώ ένας ολόκληρος όροφος είναι αφιερωμένος στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που εξασφαλίζει η Κωτσόβολος για εμάς. Με λίγα λόγια είναι ένας κόσμος γεμάτος με προϊόντα για το σπίτι και την επιχείρηση.

grafeio_kotsov
anakyklosi_kotsovolos_2

Τι άλλο έχει το νέο κατάστημα; Κατ’ αρχάς είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, διαθέτει express ταμεία για άμεση εξυπηρέτηση με μηδαμινή αναμονή και δωρεάν parking. Εννοείται ότι επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να ανακυκλώσουμε οποιαδήποτε συσκευή μας, αφού στο κατάστημα υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα διαδραστικά σημεία ανακύκλωσης.

skales_kotsovolos

Εορταστικές ημέρες γεμάτες events και τεχνολογία, στο αναβαθμισμένο κατάστημα της Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού
Και επειδή δε θέλαμε να χάσουμε με τίποτα τη «Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος», παρακολουθήσαμε οι ίδιο όσα διοργάνωσε η εταιρεία στο τετραήμερο opening party για να γιορτάσει το ανακαινισμένο της κατάστημα. Έτσι, από την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου μας περίμεναν κορυφαίες προσφορές, ενώ μοναδικά happenings και εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν σε κάθε όροφο του καταστήματος.

kouzina_kotsov
kafes_kotsov
BBQ_kotsov

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Μαντώ Γαστεράτου παρουσίασαν τις εκδηλώσεις και ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Στη συνέχεια δε χρειάστηκε και πολύ για να μπούμε σε μία full party διάθεση. Ο DJ αλλά και η live εκπομπή με τον HIT 88.9 έδωσαν τον ρυθμό και ανέβασαν τα vibes. Δεν παραλείψαμε να μπούμε στο photo booth για να αιχμαλωτίσουμε τις χαρούμενες στιγμές σε αξέχαστα φωτογραφικά ενσταντανέ, παίξαμε το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ενώ όσα παιδάκια βρέθηκαν ανάμεσά μας απασχολήθηκαν δημιουργικά στο kids corner. Απολαύσαμε επίσης, το barbering & styling event, όπου κορυφαίοι επαγγελματίες περιποιήθηκαν τα μαλλιά μας.

kouzines_kotsovolos
mikres_syskeves_kotsov
smart_home_kotsov

Εννοείται ότι κερδίσαμε μοναδικά δώρα και το ευχαριστηθήκαμε με το παραπάνω! Το ίδιο απόγευμα ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία σε ένα μοναδικό gaming area με high end εξοπλισμό για αξέχαστα WINS, παρέα με τους Gemifrap, Gunzar, Slaki, Vasilis Voltis, Geo Hunter, όπου και πάλι και κερδίσαμε απίστευτα δώρα.

sound_kotsovolos
plyntyria_kotsov

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική των εκδηλώσεων ήταν η στιγμή που η Ολυμπιακή Φλόγα έκανε στάση έξω από το κατάστημα την Παρασκευή 24 Απριλίου, καθώς η Κωτσόβολος είναι Υποστηρικτής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΠΑΡΙΣΙ 2024».

Η Κωτσόβολος αλλάζει και συνεχίζει τις επενδύσεις στο δίκτυό της, αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία όπου η καινοτομία, η κομψότητα, αλλά και ένας ολοκληρωμένος συναρπαστικός κόσμος προϊόντων και υπηρεσιών, έρχεται για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε τη Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος!

Δείτε τα highlights από το τριήμερο opening party του αναβαθμισμένου καταστήματος Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού, κάνοντας κλικ εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης