Την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τα τελευταία 24ωρα, με την επέλαση της αφρικανικής σκόνης, που έχει καλύψει τις περισσότερες περιοχές, ανέδειξε και η Ελληνική Αστυνομία με μια χιουμοριστική ανάρτηση στα social media.
Σε αυτή, παρουσιάζει την Ακρόπολη να έχει γίνει... πορτοκαλί, ενώ στον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας κυκοφορούν, μαζί με ένα μηχανάκι, και δύο καμήλες! Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Δείτε την ανάρτηση
☁️ Καλή σας ημέρα 🐪 !
Ενημερωθείτε για την #κίνηση στους δρόμους σε:
▪ Αττική 🏛 http://bit.ly/3CRsBRq
▪ Θεσσαλονίκη ♖http://bit.ly/3QFugzb
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).