Κύπρος: Μυστήριο με το πτώμα που «ξέβρασε» η θάλασσα στην Αγία Θέκλα

Κύπρος: Μυστήριο με το πτώμα που «ξέβρασε» η θάλασσα στην Αγία Θέκλα

Η ταυτότητα του πτώματος παραμένει άγνωστη, ενώ ο θάνατος φαίνεται ότι επήλθε πριν τέσσερις μήνες – Οι υποψίες των αρχών

agiathekla-1
Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα πτώματος το οποίο βρέθηκε χθες στην περιοχή Αγίας Θέκλας στην επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε πριν από περίπου 4 μήνες.

Το πτώμα εκβράστηκε από την θάλασσα και για αυτό εξετάζεται αν ανήκει σε μετανάστη που ενδεχομένως πνίγηκε στη προσπάθεια του να φτάσει στη Κύπρο.

Υπάρχουν κάποιες υποψίες σε σχέση με βάρκα από τον Λίβανο, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο είχε εντοπιστεί να πλέει προς τις ακτές της Κύπρου, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Εξετάζονται επίσης μερικά άλλα περιστατικά.

Η νεκροτομή επί του πτώματος που βρέθηκε στην περιοχή Αγία Θέκλης, ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν απαντήσεις για το φύλο και την ηλικία. Έχουν γίνει ακτινογραφίες και λήφθηκαν δείγματα ιστών για να εξεταστούν από ειδικά εργαστήρια. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως δεν έχουν εντοπιστεί κακώσεις. Άγνωστος παραμένει και ο χρόνος θανάτου.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ γίνονται έρευνες στη θάλασσα για να βρεθεί το άλλο μισό πτώμα καθώς αυτό που εκβράστηκε είναι μόνο ένα μέρος.



Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης