Τον συνέλαβαν στη Ροδόπη με διεθνές ένταλμα της Βόρειας Μακεδονίας

Τον συνέλαβαν στη Ροδόπη με διεθνές ένταλμα της Βόρειας Μακεδονίας

Είχε βρει καταφύγιο σε έναν οικισμό της Ροδόπης - κατηγορείται από τις αρχές της γειτονικής χώρας για τα αδικήματα της ένοπλης ληστείας

astynomia
Καταζητούμενος από τις αρχές της Βόρειας Μακεδονίας ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε έναν οικισμό της Ροδόπης όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης που εκκρεμούσε.

Βάσει του διωκτικού εγγράφου, ο αλλοδαπός φέρεται ότι κατηγορείται από τις αρχές της γειτονικής χώρας για τα αδικήματα της ένοπλης ληστείας, της υπεξαίρεσης οχήματος, της κλοπής, της απόδρασης και της βίας κατά υπαλλήλων. Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος κίνησε την διαδικασία δρομολογώντας την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Εκκρεμούσαν δυο καταδίκες

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις, η μια από τις οποίες ήταν τελεσίδικη, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 31χρονου αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Νεμέα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ασφάλειας Κορίνθου και της Ο.Π.Κ.Ε.. Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου για βαριά σωματική βλάβη και από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου για απειλή κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έφτασαν οι ΗΠΑ στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση του TikTok - Το παρασκήνιο του «Ψυχρού Πολέμου» με την Κίνα

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβασε το μήνυμα «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη» από τις διακοπές της στο Μεξικό

Βίντεο: Ισραηλινός έφεδρος κλωτσάει παλαιστινιακή σημαία, όμως ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης