Επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης του κτηρίου της παλαιάς Νομικής στο Δημοκριτείο Πανεπιστήμιο πραγματοποίησαν τιο πρωί του Σαββάτου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στην κατάληψη είχαν προχωρήσει άτομα που εισέβαλαν στο κτήριο το πρωί της Παρασκευής.
Την επέμβαση της ΕΛΑΣ ζήτησαν οι πρυτανικές αρχές του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου.
Μετά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛΑΣ ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης.
Δείτε φωτογραφίες του xronos.gr από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο παλαιό κτηριακό συγκρότημα του τμήματος της Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για την απομάκρυνση ομάδας ατόμων που εισέβαλε σε αυτό χθες, Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 11:30.
Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων κατέλαβε χώρο του ανωτέρω κτηριακού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα οι Πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας.
Κλείσιμο
Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές.
Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.