Εηιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.
Ο 39χρονος είχε βρει νωρίτερα από την εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίζει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Ωστόσο, όταν έφθασε στο νοσοκομείο στον Κορυδαλλό, η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική. Μετά από άκαρπες προσπάθειες να διακομισθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, τελικά δόθηκε εντολή να επιστρέψει στο Αττικό και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί.
Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.
«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Στο μεταξύ, φωτογραφία με εμφανείς μελανιές στο χέρι της αδικοχαμένης Κυριακής, έφερε στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό».
Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, δύο με τρεις μήνες πριν καταγγείλει η Κυριακή τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και βιασμό.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.