Μαρτυρία αστυνομικού της ΔΙΑΣ για τη δολοφονία της Κυριακής: Λάβαμε σήμα ότι φώναξε πως την μαχαίρωσαν - Με γάζες προσπάθησα να περιορίσω την αιμορραγία...

Μαρτυρία αστυνομικού της ΔΙΑΣ για τη δολοφονία της Κυριακής: Λάβαμε σήμα ότι φώναξε πως την μαχαίρωσαν - Με γάζες προσπάθησα να περιορίσω την αιμορραγία...

Πώς περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το έγκλημα - Λέει ότι έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων

arthrou-at-a_anargiroi
Τα πρώτα λεπτά μετά το έγκλημα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων περιγράφει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. «Διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας» αναφέρει και συνεχίζει την αφήγηση, παραθέτοντας ανατριχιαστικά δεδομένα.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. αναφέρει ότι έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων. Μάλιστα, όπως λέει, η Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαιρώνουν και έκλεισε τη γραμμή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0es5vah40op)


Κλείσιμο
«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή» δήλωσε ο αστυνομικός στο Mega.

«Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αγ. Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», ανέφερε ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ανέθεσε την προκαταρκτική στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και οι Αρχές θα ερευνήσουν το αδίκημα της παράλειψης που οδήγησε σε κίνδυνο ζωής.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Ήταν αυταρχικός και τη θεωρούσε κτήμα του, λέει για τον δολοφόνο φίλη της Κυριακής

Politico: 500 δισ. ευρώ παραμένουν αδιάθετα από το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ μετά την πανδημία

Έκλειψη ηλίου: Είναι 105 ετών και θα δει την 13η στη ζωή του - Φρενίτιδα στην Αμερική για το φαινόμενο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης