Χειροπέδες σε έναν δημοτικό σύμβουλο που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κοζάνης πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η νεαρή σύντροφός του με την οποία συζεί υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα ενδοικογενειακής βίας.
Η κοπέλα παρουσιάστηκε στο τμήμα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του φίλου της, ο οποίος φέρεται ότι την κακοποίησε σωματικά ξυλοκοπώντας την. Ο δημοτικός σύμβουλος συνελήφθη, του ασκήθηκε η σχετική δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησε και έλαβε αναβολή.
Ωστόσο, στη συνέχεια, υπέβαλε και εκείνος μήνυση σε βάρος της συντρόφου του, την οποία κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση και η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει για καιρό τις δικαστικές αρχές της Κοζάνης.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.