Απορρίφθηκε πριν από λίγο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκουόσον αφορά στη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.
Το αίτημα για αναβολή υποβλήθηκε από τον κ. Κούγια με την έναρξη της δίκης σήμερα. Ο συνήγορος ζήτησε αναβολή επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το γεγονός ότι του έχει επιβληθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.
Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα ζητώντας το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε ο κ. Κούγιας.
Τελικά το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την συνέχιση της δίκης. Τότε ο συνήγορος είπε: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς