64χρονος ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη
Ο άνδρας, που έμενε σε γειτονικό σπίτι, περίμενε να φύγει η μητέρα της από το σπίτι και κατόπιν πλησίαζε το παιδί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του
Χειροπέδες σε έναν 64χρονο που κατηγορείται για την ανατριχιαστική συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 8 χρόνων τις ώρες που η μητέρα του έλειπε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.
Η νεαρή μητέρα έφτασε ταραγμένη στο τμήμα και κατήγγειλε πως η ανήλικη κόρη της της αποκάλυψε ότι, όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι τους, την πλησίαζε ο 64χρονος γείτονας ο οποίος την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.
Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στην οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, που παραμένει ανοιχτή ώσπου να ενσωματωθεί το πόρισμα της εξέτασης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.