64χρονος ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη

64χρονος ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ο άνδρας, που έμενε σε γειτονικό σπίτι, περίμενε να φύγει η μητέρα της από το σπίτι και κατόπιν πλησίαζε το παιδί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του

abuse_girl
Χειροπέδες σε έναν 64χρονο που κατηγορείται για την ανατριχιαστική συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 8 χρόνων τις ώρες που η μητέρα του έλειπε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Η νεαρή μητέρα έφτασε ταραγμένη στο τμήμα και κατήγγειλε πως η ανήλικη κόρη της της αποκάλυψε ότι, όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι τους, την πλησίαζε ο 64χρονος γείτονας ο οποίος την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στην οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, που παραμένει ανοιχτή ώσπου να ενσωματωθεί το πόρισμα της εξέτασης.


Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης