Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα έξω από το υπουργείο Οικονομικών εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι εναντιώνονται στα νέα επώδυνα οικονομικά μέτρα, αλλά και στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.
Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου
UPD:
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα έξω από το υπουργείο Οικονομικών εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι εναντιώνονται στα νέα επώδυνα οικονομικά μέτρα, αλλά και στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.
Οι διαδηλωτές συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος τους μετέφερε ως τελεσίγραφο την απόφαση του υπουργείου να παραδώσει μέχρι τέλη Οκτωβρίου τις λίστες του προσωπικού που αναμένεται να τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα μέσα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν από το ξεκίνημα και αυτής της εβδομάδας χιλιάδες πολίτες σε όλη την Αττική, καθώς σήμερα Δευτέρα δεν λειτουργούν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και ο προαστιακός.
Οι εργαζόμενοι, μετά από την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισαν να συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινώσει ακόμη πως σκοπεύουν να κινηθούν μέσα στην εβδομάδα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.