Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της

Αστυνομικοί βρίσκονται γύρω από το πτώμα της κοπέλας που έχει δεχθεί τα δολοφονικά χτυπήματα με το μαχαίρι

ag-anarkyroi-2
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας, παρουσίασε το ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να βρίσκονται γύρω από το άψυχο κορμί της 28χρονης που είχε δεχθεί τη δολοφονική επίθεση του 39χρονου, ο οποίος την προσέγγισε με μηχανάκι και όταν εκείνη άρχισε να τρέχει προς το τμήμα -πίσω δηλαδή σε ασφαλές σημείο- για να σωθεί, την κυνήγησε και δυστυχώς την πρόλαβε και τη σκότωσε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09e74d4kpmp)

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες η κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.

Σύμφωνα, όμως, με όσα φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα αστυνομικός, ενημέρωσε την 28χρονη και τον φίλο της ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και γι' αυτό τους πρότεινε να καλέσουν το 100. Η ίδια αστυνομικός φέρεται να έχει πει ότι η 28χρονη της απάντησε ότι θα καλέσει η ίδια με τον φίλο της το 100 φεύγοντας από το ΑΤ.

Όταν, όμως, η 28χρονη βγήκε από το αστυνομικό τμήμα και ενώ κατά πληροφορίες είχε καλέσει το 100, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της με την τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης να έχει ακούσει ό,τι συνέβη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση Ακρίτα - «Γιατί τόσα ψέματα;»

Το προφίλ του θριαμβευτή της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου και της συζύγου του που... δεν φοβάται τον Ερντογάν

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης