Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αντιδράσεις για τις νέες στολές για την αφή της φλόγας - «Δεν τελείωσαν ακόμα οι απόκριες;»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αντιδράσεις για τις νέες στολές για την αφή της φλόγας - «Δεν τελείωσαν ακόμα οι απόκριες;»

Οι στολές που παρουσίασε η ΕΟΕ και σχεδίασε η Μαίρη Κατράτζου είχαν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες σχόλια στο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - «Μήπως να τις φορέσει το χορευτικό της Σάττι;»

stoles
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τις ενδυμασίες που θα φορούν οι ιέρειες στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και οι οποίες σχεδιάστηκαν από την γνωστή σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια εμπνεύστηκε τις στολές από τα ιωνικού ρυθμού κιονόκρανα.

Τις ενδυμασίες θα φορούν οι ιέρειες και η Πρωθιέρεια στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία θα ταξιδέψει ως Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε τις στολές:



Ωστόσο, πολλές ήταν οι αντιδράσεις για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και εκατοντάδες σχόλια έχουν κατακλύσει τα social media. Οι πειρσσότεροι χαρακτήρισαν «κιτς» τις ενδυμασίες απορώντας με την μεγάλη διαφοροποίηση στην αισθητική σε σχέση με τις προηγούμενες στολές. Κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν προκάλεσαν γέλιο καθώς μερικοί... πρότειναν αντί για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας, να χρησιμοποιηθούν για το χορευτικό της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision σε λίγους μήνες στο Μάλμε της Σουηδίας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν:



Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για τον βιασμό της 12χρονης: Η ανατομία της εισαγγελικής πρότασης που προκαλεί αντιδράσεις

Εκλογές στη Ρωσία: Πούτιν έως το 2030 - Διεθνείς αντιδράσεις

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν - «Η λάβα μπορεί να χυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό αν συνεχίσει έτσι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης