Η ατελείωτη καρναβαλική διάθεση, ο ενθουσιασμός, η σάτιρα, η δημιουργικότητα, ο παλμός και το κέφι κυριαρχούν στην Πάτρα, όπου οι χιλιάδες καρναβαλιστές και οι επισκέπτες στέλνουν μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.
Πάνω από 60.οοο καρναβαλιστές με 181 πληρώματα, ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο, ξεχύθηκαν στους δρόμους, συμμετέχοντας στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, στο Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού.
Οι καρναβαλιστές συμπαρασύρουν Πατρινούς και επισκέπτες κάθε ηλικίας σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα μεταμορφώνοντας όλη την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς, νεανικής ορμής, εξωστρέφειας, δημιουργίας και διασκέδασης.
Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου, ένα φαντασμαγορικό θέαμα ξετυλίχθηκε στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από όσα έγιναν χθες βράδυ στην Πάτρα:
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.