Πύρρος Δήμας: Η συγκίνηση για την Αναστασία που έφυγε το 2018 και η... τηλεόραση που θα πάρει για να μην κάνει 6ο παιδί

Πύρρος Δήμας: Η συγκίνηση για την Αναστασία που έφυγε το 2018 και η... τηλεόραση που θα πάρει για να μην κάνει 6ο παιδί

«Έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία το 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου»

pyros-dimas
Στον θάνατο της πρώτης συζύγου του και μητέρας των τέσσαρων παιδιών του, Αναστασίας, το 2018, στη σημερινή σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, και στο αν θα πάει και για το έκτο παιδί, καθώς το Πάσχα περιμένει την γέννηση της τρίτης κόρης του, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Πύρρος Δήμας.

Όπως είπε για όσα έζησε στο πλευρό της Αναστασίας που έδωσε μάχη με τον καρκίνο «πέρασαμε δύσκολα. Δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι βράχος και αυτό έκανα το διάστημα αυτό. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνος μου. Η οικογένεια της Αναστασίας ήταν δίπλα, η μάνα της, οι αδερφές, ο αδερφός της, όλοι ήταν απίστευτα κοντά».

Συγκινημένος πρόσθεσε, δε, «εκεί που χαλάρωνες όταν όλοι έπεφταν για ύπνο και καθόσουν και... ήταν κάτι δύσκολο, το περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τις καλές στιγμές.

Αποκάλυψε, μάλιστα, μια συζήτηση που έκαναν μετά το χειρουργείο όταν «η Αναστασία μου είπε "θα πεθάνω" και της είπα ότι κι εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να βγω στον δρόμο και να με πατήσει αυτοκίνητο. Της είπε ότι εχουμε 4 παιδιά και πρέπει να παλέψουμε για αυτά, δεν με νοιάζει και αν πεθάνω αύριο γιατί έχουμε ζήσει ωραία πράγματα μαζί, που άλλοι δεν τα έχουν ζήσει. Μετά από αυτή τη συζήτηση το πάλεψε αγωνίστρια με χαμόγελο για τα παιδιά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czr8xpxjnyuh)


Ο Πύρρος Δήμας μίλησε και για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και το πώς το αντιμετώπισαν τα παδιά του: «Είπα στα παιδια ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Όπως είπε για την σημερινή σύζυγό του «έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czr8x5wxspkx)
Κλείσιμο


Μιλώντας, τέλος, για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας τα χαρακτήρισε «τα μετάλλιά μου» ενώ με αφορμή το γεγονός ότι «πασχαλιάτικα» θα γεννηθεί η τρίτη κόρη του και στο ερώτημα αν θα πάει για έκτο παιδί απάντησε χαριτολογώντας ότι «θα πάρω τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, το υπόσχομαι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czr8xf5iy955)


Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε - Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Με Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά έκλεισαν οι εργασίες της εξεταστικής για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης