Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός άνδρας - γνωστός στις αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, για άγνωστη αφορμή, απείλησε παιδιά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πύργου. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι.
Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια τωνπαιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου, άλλα σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα για να παίξουν στην παιδική χαρά.
Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο - λόγω των εργασιών που εκτελούνται - χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.