Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός άνδρας - γνωστός στις αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, για άγνωστη αφορμή, απείλησε παιδιά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πύργου. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι.
Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια τωνπαιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου, άλλα σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα για να παίξουν στην παιδική χαρά.
Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο - λόγω των εργασιών που εκτελούνται - χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.