Στέλεχος του Στρατού Ξηράς έχασε τη ζωή του την Παρασκευή (8/3) στην Ξάνθη.
Πρόκειται για τον 39χρονο Ανθυπολοχαγό Μουσικού Τ.Μ, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ΣΣ.
Ο ανθυπολοχαγός φέρεται να κατέρρευσε μετά την ολοκλήρωση αξονικής τομογραφίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, πιθανόν από ανακοπή, σύμφωνα με το kranosgr.com. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Υπενθυμίζεται ότι, πριν λίγες ημέρες στον Βόλο, 48χρονος Ανθυπασπιστής του ΣΞ έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις Αλυκές, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.