Ελληνική μόδα στη Νέα  Υόρκη από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο - H αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο

Ελληνική μόδα στη Νέα  Υόρκη από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο - H αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο

Ο γνωστός σχεδιαστής ανάρτησε στιγμιότυπα από το Trunk Show που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη και από τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς που παρακολούθησε

papadogamvros_arthrou

Νέα και φωτογραφίες από την περιοδεία του στις ΗΠΑ ανάρτησε ο γνωστός σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος, με στιγμιότυπα από το Trunk Show που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη αλλά και από το Μιλγουόκι όπου παρακολούθησε τον αγώνα με τον φίλο και πελάτη του Γιάννη Αντετοκούμπο. 

 

Αντετοκούνμπο-Παπαδόγαμβρος στο Μιλγουόκι
Κλείσιμο

 

Αντετοκούνμπο-Παπαδόγαμβρος στο Μιλγουόκι (2)



Ο «ράφτης των διασήμων» όπως τον αποκαλούν λόγω των γνωστών προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων των τεχνών και του αθλητισμού που φοράνε τα χειροποίητα κουστούμια του, υποδέχθηκε δεκάδες Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς πελάτες στο Trunk Show που διοργάνωσε στις αρχές Μαρτίου σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. 

papadogamvros





Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα, μέσα από τους διάσημους Έλληνες πελάτες του που έχουν διεθνή εμβέλεια στους οποίους περιλαμβάνονται πρόσωπα υψηλού κύρους όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γνωστοί επιχειρηματίες, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς και ο παγκοσμίου εμβέλειας αθλητής Γιάννης Αντετοκούμπο που συνδέεται και με προσωπική φιλία με τον Έλληνα σχεδιαστή. 

gq



Ιδιαίτερα γνωστός έγινε ο Παπαδόγαμβρος στις ΗΠΑ όταν η αμερικανική έκδοση του περιοδικού GQ έκανε εξώφυλλο τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φορούσε χειροποίητα κουστούμια του Έλληνα σχεδιαστή. 

Τα κουστούμια του Παπαδόγαμβρου θα φοράνε στο εξής και μερικά από τα γνωστότερα ονόματα της ελληνικής ομογένειας, που συνέρρευσαν πριν λίγες ημέρες στη σουίτα του ξενοδοχείου  Essex Central Park, την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ελληνική ανδρική μόδα στη Νέα Υόρκη ύστερα από πολλά χρόνια, αφού οι τελευταίες παρουσιάσεις είχαν γίνει την δεκαετία του 1980 από σχεδιαστές όπως ο αείμνηστος Γιάννης Τσεκλένης και ο Μπίλι Μπο. 

antetokoumpo2

 

antetokoumpo1_2

 

Ο Παπαδόγαμβρος ανάρτησε και στιγμιότυπα από την παρουσία του σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας όπου παίζουν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο. 

Τα δύο αδέλφια αγκάλιασαν τον Παπαδόγαμβρο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης