Η έκρηξη σημειώθηκε επί της Οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι το Παλαιό Φάληρο. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους γύρω δρόμους.
Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε πώς έζησε το περιστατικό. Ο κ. Γιώργος που μένει σε πολυκατοικία απέναντι από το βενζινάδικο ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο κόσμος έχει πανικοβληθεί, έχουν σπάσει όλες οι τζαμαρίες των πολυκατοικιών, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και είχε άσπρη κάπνα. Δεν έβλεπες τίποτα. Φοβηθήκαμε μην ήταν κάποια έκρηξη από φυσικό αέριο».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.