Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με μετρητά και επιταγές στην Πέλλα

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με μετρητά και επιταγές στην Πέλλα

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων

astynomia
Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από την κλοπή ενός χρηματοκιβωτίου από μια επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Η έρευνα, η οποία είχε ξεκινήσει αμέσως μετά την διάρρηξη της επιχείρησης, το Μάιο του 2022, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των δραστών που είχαν βρει μέσα στο χρηματοκιβώτιο 9.742,86 ευρώ, πλήθος επιταγών και γραμματίων, διάφορες ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης usb, σφραγίδες της επιχείρησης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ταυτοποίησαν τους δράστες διαρρήξεων

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα καφέ μπαρ στο Βόλο στις 13 Ιανουαρίου, από έναν άγνωστο ο οποίος παραβίασε την κεντρική είσοδο του καταστήματος και άρπαξε από το εσωτερικό μετρητά ύψους 2.150 ευρώ. Από την Ασφάλεια ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Μια αλλοδαπή μαζί με μια άγνωστη ακόμη συνεργό της είχαν διαρρήξει το σπίτι μιας Ελληνίδας σε περιοχή της Πιερίας και είχαν αρπάξει κοσμήματα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, το μεσημέρι της 15ης Δεκεμβρίου του 2023. Η δράστιδα ταυτοποιήθηκε από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίου- Ολύμπου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Τα στεροειδή και η μάχη με την παχυσαρκία - Η μεταμόρφωση του γιου του Ινδού μεγιστάνα Μουκές Αμπανί

Βροχές σήμερα, έρχεται πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης