Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα ξεκοιλιάσει τη μητέρα του παιδιού του και θα την θάψει στο Σέιχ Σου

Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα ξεκοιλιάσει τη μητέρα του παιδιού του και θα την θάψει στο Σέιχ Σου

Στο δικαστήριο, ο 45χρονος δράστης ξεκίνησε να κάνει τον σταυρό του και να παρακαλάει τους δικαστές να μην τον στείλουν στη φυλακή - Καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή

endooikogeniaki_via_maketa
Τα πάντα για να μη μπει στη φυλακή έκανε ένας 45χρονος που το περασμένο Σάββατο απείλησε ότι θα θάψει ζωντανή τη μητέρα του παιδιού του και σήμερα οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, που τελικά κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκισης, όμως το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 45χρονος διαπληκτίστηκε με την πρώην σύντροφό του το περασμένο Σάββατο μετά από διαφωνία για το ποιος από τους δύο θα πάρει το τριών ετών παιδί τους για να το πάει βόλτα. Κατά τη διάρκεια της λεκτικής αντιπαράθεσης ο κατηγορούμενος απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα και θα τη θάψει σε δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα της είπε, μεταξύ άλλων, ότι «θα σε ξεκοιλιάσω, θα σε θάψω στο Σέιχ Σου και θα ουρώ πάνω από το χώμα που θα είσαι θαμμένη για να θυμάσαι πάντα τι σου έκανα», ενώ απείλησε και το ανήλικο παιδί τους ότι θα του κάνει κακό. Μάλιστα, ο «νταής» πρώην σύντροφος, μόλις συνελήφθη μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του, υπέβαλε και εκείνος μήνυση στο θύμα για απειλή, όμως η γυναίκα αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών.

Στην κατάθεσή της ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου, η παθούσα ζήτησε να μην τιμωρηθεί ο πρώην σύντροφός της, καθώς ήταν... μια κακιά στιγμή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φάνηκε να μην ισχύει, αφού ο 45χρονος είχε απασχολήσει πρόσφατα ξανά τη δικαιοσύνη για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της, με την ίδια να δηλώνει πως επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι τελικά, την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο που την εγκατέλειψε στο πεζοδρόμιο με αίματα στο πρόσωπο, το στόμα και μώλωπες στα πόδια.

Σταυροί, προσευχές και υποσχέσεις

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο του «σκληρού άντρα» που εκτόξευε απειλές προς τη σύντροφό του. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ικέτευσε το δικαστήριο να μη του επιβάλει κάποια ποινή, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, στην πρόταση της εισαγγελέως να εκτίσει το σύνολο της ποινής και να μη χορηγηθεί αναστολή, ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να κάνει τον σταυρό του και να παρακαλάει τους δικαστές να μην τον στείλουν στη φυλακή.

Τελικά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, με τριετή αναστολή και διέταξε να διαβιβαστεί το σύνολο της δικογραφίας και της σημερινής απόφασης στον αρμόδιο Εισαγγελέα ανηλίκων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει το παιδί του πρώην ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις τριών ετών.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης