Άρτα: Εξιχνιάστηκε απάτη με δήθεν τροχαίο

Άρτα: Εξιχνιάστηκε απάτη με δήθεν τροχαίο

Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη παριστάνοντας τον γιατρό, την έπεισε ότι η κόρη της είχε δήθεν υποστεί ατύχημα και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό

peripoliko_arxeio_n
Μέσα σε λίγες ημέρες εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Άρτας η απάτη που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα σε βάρος μιας ηλικιωμένης στην Άρτα και ταυτοποιήθηκε η αλλοδαπή «εισπράκτορας» που παρέλαβε από αυτήν το ποσό των 13.000 ευρώ.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ένας άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη παριστάνοντας τον γιατρό, την έπεισε ότι η κόρη της είχε δήθεν υποστεί ατύχημα και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό επειδή έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να καλυφθούν τα έξοδα για τη νοσηλεία της. Η ηλικιωμένη δέχθηκε και παρέδωσε τα 13.000 ευρώ στην απεσταλμένη του υποτιθέμενου γιατρού.

Τα στοιχεία της αλλοδαπής βρέθηκαν χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων που εξετάστηκαν από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας. Η έρευνα συνεχίζεται για να αναγνωριστεί και ο συνεργός της που παρίστανε τον γιατρό.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση revenge porn στη Θεσσαλονίκη: Διακινούσε ακατάλληλα βίντεο και φωτογραφίες της πρώην ερωμένης του


Αυτό είναι το διαμέρισμα που «έκλεισε» και αγοράζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι


Μητσοτάκης: Η αλήθεια για τα Τέμπη θα καταδειχθεί από τη Δικαιοσύνη, δεν θα μείνει καμία σκιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης