Αττική Οδός: Κλειστό τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού, λόγω έργων - Ποιες ώρες θα ισχύουν οι ρυθμίσεις
Κλειστό λόγω εργασιών τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα - Σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης του οδοστρώματος της Αττικής Οδού
Κλειστός λόγω εργασιών θα παραμείνει ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς Βριλήσσια-Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 02/03 έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 03/03.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.