Ερμού: Ο δράστης με το μαχαίρι στο χέρι λίγο μετά την επίθεση σε γυναίκα - Δείτε βίντεο

Ερμού: Ο δράστης με το μαχαίρι στο χέρι λίγο μετά την επίθεση σε γυναίκα - Δείτε βίντεο

Ο δράστης φαίνεται να στέκεται απαθής στη μέση του πεζοδρόμου κρατώντας το μαχαίρι - Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο protothema.gr πώς μαχαίρωσε την κοπέλα

maxairi_ermoy_1_arthro
Σοκαριστικές ήταν οι σκηνές στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άντρας μαχαίρωσε, τραυματίζοντας σοβαρά μία γυναίκα.

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο άντρας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασε τη γυναίκα και την μαχαίρωσε στην πλάτη.

Εντύπωση προκαλεί και το βίντεο που τράβηξε η αναγνώστρια του protothema.gr Λάουρα Σκιούτη, που δείχνει τον δράστη αμέσως μετά το μαχαίρωμα, να στέκεται απαθής στη μέση του πεζοδρόμου κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια. Λίγο αργότερα, όπως δείχνει και το δεύτερο βίντεο, ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς, που στέκονται γύρω του, ενώ περαστικός τον αποδοκιμάζει.

Κλείσιμο





«Αλλοδαπός ήταν, της έχωσε το μαχαίρι και νόμιζα ότι θέλει να τη ληστέψει», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας που κάλεσε την Άμεση Δράση. Η κοπέλα φώναξε «βοήθεια, βοήθεια». Ο δράστης πέταξε τον σάκο. «Ήταν απαθής, δεν ήθελε να το σκάσει και να φύγει. Στάθηκε εκεί και την κοιτούσε», είπε η γυναίκα, που εκτίμησε ότι ήθελε να της επιτεθεί ξανά.

Δηλώσεις για το περιστατικό στην Ερμού


«Περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν»

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του. «Μαχαίρωσε την κοπέλα στην πλάτη πίσω. Μετά πήγε στη μέση του δρόμου. Άφησε το μαχαίρι κάτω. Είχε ένα σακίδιο και περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν είπε τίποτα.

Δηλώσεις για το περιστατικό στην Ερμού (2)


Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο λίγο πριν τις 14:00 και παρέλαβε την κοπέλα, ηλικίας 25-30 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της κοπέλας, είναι σοβαρή. Η ίδια έχει αναπνοή και συνείδηση, ωστόσο ο δράστης της κατάφερε δύο πολύ βαθιά τραύματα από πίσω στην αριστερή ωμοπλάτη. Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε αξονική.

Πήγαινε στη δουλειά της και τώρα είναι στο χειρουργείο, είπε ο πατέρας της 22χρονης

Ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας, Κωνσταντίνος Καλογερίδης σοκαρισμένος μίλησε στο protothema.gr μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η κόρη του.

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός» είπε χαρακτηριστικά.




Συγκλονιστική μαρτυρία από την υπάλληλο του μαγαζιού όπου λιποθύμισε η 22χρονη 

«Τον είδαμε να έρχεται κρατώντας τη χαντζάρα στο χέρι από το Μοναστηράκι σε όλη την Ερμού και να στέκεται έξω από το μαγαζί μας, όταν ξαφνικά τη μαχαίρωσε πισώπλατα. Η Νικολέτα έχασε τις αισθήσεις της όταν μπήκε μέσα στο μαγαζί. Βλέποντας την κοπέλα αιμόφυρτη κάτω στο πάτωμα σοκαριστήκαμε και τρέξαμε να φωνάξουμε τους αστυνομικούς που καθόντουσαν λίγο πιο πάνω στην Ερμού. Ήρθε ο αστυνομικός και με χαρτιά κουζίνας, της κρατούσε την πληγή προσπαθώντας να της σταματήσει το αίμα να βγαίνει. Άργησε το ΕΚΑΒ. Πώς είναι δυνατόν; Είμαστε στο κέντρο της Αθήνας και άργησε τόση ώρα; Είμαι συγκλονισμένη δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα» λέει στο protothema.gr η υπάλληλος του μαγαζιού που περιέθαλψε την 22χρονη Νικολέτα.

Κύκλοι του ΕΚΑΒ, πάντως, αναφέρουν πως το ασθενοφόρο προσέγγισε την Ερμού για να παραλάβει την κοπέλα σε 20 λεπτά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Η απώλεια 200 κιλών κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη, Κέρκυρα - Θα σκότωναν ακόμα και μέσα σε εμπορικό στην Αθήνα

«Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά» - Πώς ο 64χρονος δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Ο Κασσελάκης αγόρασε σπίτι €1,7 εκατ. στο Κολωνάκι - «Εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ, θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης