Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 14χρονης από το απόγευμα της Δευτέρας
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο
Κινητοποίηση έχει σημάνει στην Κυψέλη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας από την εξαφάνιση της 14χρονης Iσλάμ Aλτζουμά με καταγωγή από τη Συρία το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.
Η Iσλάμ Aλτζουμά έχει ύψος 1,68 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, λευκό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3