Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νεκρή η 53χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη- Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νεκρή η 53χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη- Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Η εξέταση γενετικού υλικού επιβεβαίωσε τα στοιχεία που έδειχναν ότι η σορός που είχε εντοπιστεί στον Πόρο της ανήκει – Τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές

stavroula_arthrou
Αυλαία μπαίνει στο θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού, που δείχνουν ότι η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο είναι η δική της.

Ήδη από χθες, τα στοιχεία έδειχναν ότι η σορός ανήκε στην 53χρονη, όπως έμενε να γίνει και τυπικά η ταυτοποίησή της. Πάνω στη σορό είχε βρεθεί ένα ρολόι, το οποίο της ανήκε, ενώ πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η σορός έφερε και ένα χαρακτηριστικό σημάδι που είχε και η Σταυρούλα.

Δυστύχημα το πιθανότερο σενάριο

Επιπλέον, όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Αντίθετα, το σενάριο που εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο τραπέζι παραμένει φυσικά και το σενάριο της αυτοκτονίας.

Κλείσιμο
«Δεν έχουν προκύψει στοιχεία μέχρι στιγμής που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για δυστύχημα καθώς η γυναίκα φορούσε μαγιό. Όταν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει δεν είναι σύνηθες να αλλάζει ρούχα και πολύ περισσότερο να φοράει μαγιό. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες ότι την είδαν να μπαίνει στη θάλασσα» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι η γυναίκα να μπήκε στη θάλασσα και, βρισκόμενη υπό την επήρεια φαρμάκων, να έχασε τις αισθήσεις της, να πνίγηκε και να παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.

Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανακοινωση για την ταυτοποίηση της σορού της 53χρονης, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε αυτήν, αναφέρει τα εξής: «Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Σταυρούλας Γκουγκούλιας. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 21/02/2024 σε θαλάσσια περιοχή, στον Πόρο. Σήμερα, 23/02/2024, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκούλια , ενώ τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταυρούλα Γκουγκούλια, 52 ετών, εξαφανίστηκε στις 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκούλια στις 23/12/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Σταυρούλας Γκουγκούλια που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Το Ανθρωποκτονιών είχε αναλάβει την υπόθεση

Υπενθυμίζεται πως την υπόθεση είχε αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Η 53χρονη εξαφανίστηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου από την Κυψέλη και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που γινόταν, προέκυπταν αρχικά ενδείξεις ότι η αγνοούμενη 53χρονη ήταν πιθανό να είχε πέσει θύμα 
εγκληματικής ενέργειας, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να γίνει σχετική διερεύνηση.

Πρόσωπο κλειδί ήταν η συγκάτοικός της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Εκείνη την ημέρα η Σταυρούλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, και από τότε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Κάτι φοβόταν

Σημαντική είναι μία μαρτυρία που είχε γίνει στο «Φως στο Τούνελ» από χρήστρια διαδικτυακής εφαρμογής η οποία αποκάλυψε ότι η 53χρονη της έλεγε πως είναι ψυχολόγος, δήλωνε άλλο όνομα και πως έψαχνε όπλο γιατί κάποιον φοβόταν.

Από τη μεριά της, η συγκάτοικος της 53χρονης, ανέφερε πως «δεν ξέρει γιατί έψαχνε όπλο», δηλώνοντας άγνοια για το αν τελικά κατάφερε να βρει. Παράλληλα, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε στην εκπομπή για την εξαφάνισή της, επισημαίνοντας πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη» είπε, προσθέτοντας πως τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεση της πριν εξαφανιστεί.

Επιπλέον αναφέρθηκε εκτενώς και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Οι δηλώσεις της συγκατοίκου της

Ειδικότερα, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνισή της, επισημαίνοντας πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη», ενώ τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεσή της πριν εξαφανιστεί. Αναφέρθηκε εκτενώς και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως πού τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ισχύει κιόλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού. Ήμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε» συμπλήρωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό στη Βουδαπέστη και πρόκριση στους «16» του Conference League για τον Ολυμπιακό, 1-0 τη Φερεντσβάρος - Δείτε το γκολ

Ο 80χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη - Πώς έγινε το φονικό

Άστατος ο καιρός σήμερα στα δυτικά ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου, άνοιξη στην υπόλοιπη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης