Επεισόδια ξέσπασαν ξανά στη Θεσσαλονίκη μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το ΑΠΘ, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών κατά του νέου ποινικού κώδικα. Λίγο μετά τις 21:00, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν και η οδός Εθνικής Άμυνης δόθηκε στην κυκλοφορόα.
Νωρίτερα, κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδο επί της οδού Εθνικής Αμύνης και στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.
Οι κουκουλοφόροι απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ εντός του campus του ΑΠΘ.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης, ξανά στο ΑΠΘ, μετά την πορεία κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας