«Μπλόκο» στο Σύνταγμα: Καρέ καρέ το συλλαλητήριο των αγροτών μέσα από βίντεο και φωτογραφίες

Πώς ξεκίνησαν οι αγρότες για την Αθήνα μέχρι και το Σύνταγμα - Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο - Κατέκλυσαν το κέντρο με τρακτέρ - Σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας

Σε αγροτικό κλοιό βρίσκεται η Αθήνα με δεκάδες τρακτέρ να έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα εν όψει του αγροτικού συλλαλητηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, το απόγευμα της Τρίτης (20/2), ενώ, από νωρίς το πρωί με πλοία και πούλμαν κατέφθαναν αγρότες από την Κρήτη και πολλές περιοχές της χώρας.

Οι Έλληνες αγρότες όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επέλεξαν να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο κέντρο της πρωτεύουσας διαμαρτυρόμενοι για τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ.

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς, τι θα φας;», οι αγρότες από την κεντρική Ελλάδα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το ταξίδι τους που άρχισε χθες το πρωί και διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Έκαψαν σημαία της ΕΕ




Το κονβόι στο Σύνταγμα





Το κονβόι των τρακτέρ μπαίνει στην Αθήνα 

Το κονβόι των τρακτέρ στον δρόμο για την Αθήνα

Το κύριο μέρος από το κονβόι των τρακτέρ πέρασε τα διόδια των Αφιδνών λίγο μετά τις 13.00, ενώ πριν από τις 14.00 έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας.
Κυματίζοντας ελληνικές σημαίες, με κόρνες και πανό, τρακτέρ πέρασαν από κεντρικούς δρόμους της πόλης κατευθυνόμενα προς το Σύνταγμα.

 



Σύμφωνα με τους αγρότες, πάνω από 200 τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση. Σημειώνεται ότι λόγω του συλλαλητηρίου έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας με προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους.


Ειδήσεις σήμερα:

Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας της δίκης για το Μάτι

«Βόμβα» από τον Γιώργο Τσίπρα: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο


Μητέρα και σύζυγος Ναβάλνι σε Πούτιν: Δώσε μας τη σορό του για να τον θάψουμε με αξιοπρέπεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr