Κορινθία: Παλαιοχριστιανοί επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο - Δείτε βίντεο

Κορινθία: Παλαιοχριστιανοί επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο - Δείτε βίντεο

Συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο που ζούσε η οικογένεια στην Κορινθία μέσα στο λαγούμι

korinthia
Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από το λαγούμι που έμενε η οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία καθώς φίλος της οικογένειας επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο.

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην 
Κορινθία οποίος συνελήφθη χθες και κρατείται στην Ασφάλεια ΚορίνθουΟ 45χρονος συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος κοντά στην πεθερά του, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα ο 15χρονος το απόγευμα της Κυριακής με συμβατικό όχημα της Αστυνομίας συνοδευόμενος από την 19χρονη φίλη της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» μετά από εντολή εισαγγελέα. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας, τα οποία εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν μετά την επιστροφή τους στο λαγούμι όπου διέμεναν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών έχουν επεκταθεί εκτός Κορίνθου και επικεντρώνονται σε Άρτα και Λαμία.

Συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο που ζούσε η οικογένεια στην Κορινθία μέσα στο λαγούμι. Την ώρα που μεταδιδόταν ζωντανά η εικόνα από το σημείο, πλησίασε ένας άνδρας και άρπαξε την κάμερα από την οπερατέρ με τον δημοσιογράφο να τον καλεί να την δώσει πίσω ώσπου η σύνδεση διακόπηκε. Ο εν λόγω άνδρας ήταν κάποιος που έχει βάλει η οικογένεια να προσέχει τον χώρο.

«Είμαστε καλά, μας έχει πάρει την κάμερα ο άνθρωπος. Την έβαλε μέσα στο λαγούμι αλλά δεν θέλουμε να μπούμε εκεί γιατί είναι ιδιωτικός χώρος. Ο κύριος καλό θα είναι να δώσει την κάμερα γιατί και η οπερατέρ τη δουλειά της κάνει» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε τι συνέβη μετά το 02:00

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8x28n7r5b5)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Με κονβόι 4 οχημάτων τη νύχτα μπορεί να μεταφέρθηκε η σορός του Ναβάλνι - Ακόμα δεν αφήνουν να τον δουν οι δικοί του

Τα κόμματα δεν είναι εταιρείες, δεν πρέπει να αγνοούνται όργανα και καταστατικό, λέει ο Θεοχαρόπουλος για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης