Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός με πολύ υψηλή πίεση

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός με πολύ υψηλή πίεση

Η ηθοποιός επρόκειτο να συμμετάσχει την Τρίτη σε γύρισμα τηλεοπτικής εκπομπής, ενημέρωσε όμως την τελευταία στιγμή πως δεν θα καταφέρει να πάει, καθώς ένιωθε δυσφορία

zwzw-arthrou
Ανησυχία επικρατεί εδώ και λίγη ώρα σχετικά με την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκηη οποία μεταφέρθηκε νωρίτερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε πολύ υψηλή πίεση, γεγονός που ανησύχησε την ίδια και τους ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση να ζητήσει έκτακτη ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του protothema.gr η Ζωζώ Σαπουντζάκη επρόκειτο να συμμετάσχει την Τρίτη σε γύρισμα τηλεοπτικής εκπομπής, ενημέρωσε όμως την τελευταία στιγμή πως δεν θα καταφέρει να πάει, καθώς ένιωθε δυσφορία.

Η μεταφορά της στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Η 90χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται σε θάλαμο και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης