Έπιασαν ένα και αναζητούν άλλους δέκα για λεηλασία σε αποθήκη

Έπιασαν ένα και αναζητούν άλλους δέκα για λεηλασία σε αποθήκη

Οι δράστες ξήλωσαν μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού και μπρούντζινων σωληνώσεων

astynomia
Ομαδική επιδρομή έκαναν ένδεκα "κυνηγοί" χαλκού και μετάλλων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε μια αποθήκη αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Θήβας και, αφού τη λεηλάτησαν απ' άκρη σ' άκρη αρπάζοντας αντικείμενα αξίας 15.000 ευρώ και έφυγαν, επέστρεψαν για να αρπάξουν όσα είχαν αφήσει πίσω.

Αρχικά, οι δράστες ξήλωσαν μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού και μπρούντζινων σωληνώσεων, όπως και τρεις μπαταρίες μηχανημάτων έργων και διέφυγαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν και επιχείρησαν να ξηλώσουν και άλλους μπρούντζινους σωλήνες, αλλά αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτοί και σκόρπισαν στη γύρω περιοχή. Όμως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους εισβολείς, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο απόγευμα.

Στην εξέλιξη της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν άλλοι εννέα συνεργοί του που αναζητούνται, όπως και ένας ακόμη τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται. Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αιγύπτιος επιστάτης «δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος»: Οι λογαριασμοί, οι συμμετοχές στα ΔΣ και η οικογένεια Καρνέση

«Ο Άρης έβαλε την κάνη στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε μπαμ» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στη Γλυφάδα

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης