Πολυχρονόπουλος: Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει

Πολυχρονόπουλος: Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει

Έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη εαν αποδειχτεί πως έχει κάνει κάτι, δήλωσε ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

polyxronopoulos1
Με τις αποκαλύψεις, τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο άνθρωπος πίσω από τον «Άλλο Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας, δηλώνει έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχτεί η ενοχή του και σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει.

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» είπε στο Mega ο Πολυχρονόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz23srfxn2gp)


«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς μπορεί να αλλάξει τις ζωές των Γουίλιαμ και Χάρι η ασθένεια του βασιλιά Καρόλου

Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού, αλλά δεν μπορούν να ζητάνε περισσότερα, με «όπλο» τα μπλόκα


Κανονικά τον Ιούνιο οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ - Με ένα τραγούδι τους το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης