Η αστυνομία προχώρησε σε 30 προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα τα οποία συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (9/2) έξω από το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» σε διαμαρτυρία «για την υποβάθμιση του ΕΣΥ».
Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν τρικάκια στο σημείο.
Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο είναι ακριβώς δίπλα στη ΓΑΔΑ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι