Διδυμότειχο: Το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία της 9χρονης που πέθανε από στρεπτόκοκκο
Το 9χρονο κορίτσι παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση της υγείας του τη Δευτέρα λόγω βαριάς λοίμωξης του αναπνευστικού από στρεπτόκοκκο
Το μεσημέρι της Τετάρτης, στη 1:30, στον ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 9χρονου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, μετά από αιφνίδια επιδείνωση της υγείας της λόγω βαριάς λοίμωξης του αναπνευστικού από στρεπτόκοκκο.
Το 9χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από τους γονείς της νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαγνώστηκε ότι είχε προσβληθεί από το βακτήριο του στρεπτόκοκκου.
Το παιδί, παρότι λάμβανε αντιβίωση, είχε υψηλό πυρετό και συμπτώματα βαριάς δύσπνοιας και οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Κατά την προετοιμασία για τη διακομιδή, η εννιάχρονη παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση και απώλεια συνείδησης, και παρά την επίμονη προσπάθεια της ομάδας γιατρών να την επαναφέρουν, η ανάνηψη δεν έγινε κατορθωτή και στις 2:30 το μεσημέρι κατέληξε.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.