Πορεία διαμαρτυρίας για την αστυνομική επέμβαση στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκηςπραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία συμμετέχουν φοιτητές αλλά και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα όπου νωρίτερα τα άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Κινείται στην οδό Εγνατία με κατεύθυνση δυτικά. Αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν την πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.