Επεισοδιακός ήταν ο αγώναςτης αναμέτρησης ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, για τη β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, που έγινε χθες το απόγευμα σε γήπεδο της Μενεμένης.
Μετά τη λήξη του αγώνα, επικράτησε ένταση, ενώ οι γηπεδούχοι εξέφραζαν έντονα τα παράπονά τους στον διαιτητή, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε προπηλακισμό, με συνέπεια την παρέμβαση της Αστυνομίας.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν συνολικά έξιάτομα και τελικώς προσήχθησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 57χρονος πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου και ο 37χρονος διαιτητής. Έπειτα από εκατέρωθεν υποβολή εγκλήσεων, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν (κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις).
Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο διαιτητής και να κρατηθεί ο πρόεδρος προκειμένου να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).