Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 2χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2χρονο αγοράκι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής (28/1).
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού είναι κρίσιμη καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το παιδί είναι διασωληνωμένο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.
Υπέκυψε στα τραύματά της η γιαγιά του
Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 59χρονη γιαγιά του παιδιού άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Η 59χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.
Πώς έγινε το τροχαίο
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο δρόμο του Παλιόκαστρου στο Ηράκλειο.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες το 2χρονο αγοράκι έφερε σοβαρότερα τραύματα με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Παράλληλα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα του.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.