Κακοκαιρία Avgi: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική - Η εικόνα σε όλη την Ελλάδα

Κακοκαιρία Avgi: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική - Η εικόνα σε όλη την Ελλάδα

Υποχρεωτικός από το βράδυ της Δευτέρας ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα

car
Σε απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε αρκετές ορεινές περιοχές του νομού Αττικής έχει προχωρήσει η αστυνομία καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Avgi».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τροχαίας κλειστοί στην Αττική είναι:

- Η λεωφόρος Διονύσου από το ύψος του 414 νοσοκομείου έως τη θέση Άγιος Πέτρος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή της Πεντέλης.

- Η λεωφόρος Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών,ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης (παγετού)

- Η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας - Θήβας, από την χ/θ. 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων “ REVOIL” πρώην “Cyclon”) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως την χ/θ. 30,000 (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων

- Η λεωφόρος Φυλης από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας - Θήβας είναι απαραίτητη η χρύση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων
αντιολισθητικών μέσων από το ύψος της θέσης ΚΑΖΑ της Δυτικής Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι, από τις 22:00 της Δευτέρας (29/01) και μέχρι νεωτέρας, για το σύνολο του οδικού δικτύου στον νομό Αττικής είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά.

Δείτε εδώ τη λίστα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλη την επικράτεια

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Avgi» - Πού χιονίζει αυτή την ώρα (βίντεο και φωτογραφίες)

Τα έβαλε με όλους και τον... πέταξαν στον τάκο του Survivor - Δείτε βίντεο

Συγγνώμη για την αναστάτωση, θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη - Πρώτη δήλωση του «Άλλου Ανθρώπου» για την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης