Διπλό Τροχαίο στην Ιόνια Οδό με τρεις τραυματίες

Διπλό Τροχαίο στην Ιόνια Οδό με τρεις τραυματίες

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Άρτας, ενώ τα ακριβή αίτια του διπλού τροχαίου διερευνά το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας

MixCollage-30-Jan-2024-03-09-AM-9093
Διπλό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Καμπής, κοντά στα ΣΕΑ Φιλιππιάδας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Αντίρριο.

Σύμφωνα με το epirustvnews, φορτηγό όχημα που οδηγούσε ένας 58χρονος με συνεπιβάτες έναν 36χρονο, έναν 49χρονο και έναν 31χρονο σταμάτησε στη ΛΕΑ και στην προσπάθειά του να εξέλθει από αυτό ο οδηγός ένα ΙΧΕ που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο έπεσε πάνω στην πόρτα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, ασθενοφόρο καθώς και όχημα της Ιόνιας Οδού προκειμένου να τοποθετηθεί η σχετική σήμανση για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και στη συνέχεια στο ΙΧΕ που είχε εμπλακεί στο τροχαίο με το φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ο οδηγός του τρίτου οχήματος καθώς και ένας υπάλληλος της Ιόνιας Οδού.

Κλείσιμο
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Άρτας, ενώ τα ακριβή αίτια του διπλού τροχαίου διερευνά το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΑΧΕΠΑ 23χρονος φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ στη Θεσσαλονίκη

Περίπου δέκα ημέρες ήταν νεκροί πατέρας και γιος στη Θεσσαλονίκη - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης