Καρδίτσα: Απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στον Ε65 προς Λαμία
Η απαγόρευση ισχύει από το 46ο χιλιόμετρο έως το 104ο χιλιόμετρο αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών φαινομένων, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους, ανεξαρτήτως εφοδιασμού και χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) (46+900 Χ/Θ έως την 104+000 Χ/Θ), από ώρα 20.00 της 29-01-2024 ημέρα Δευτέρα έως και 10.00 ώρα της 31-01-2024 ημέρα Τετάρτη.
Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όταν κινούνται στο λοιπό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας, είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω οδικό δίκτυο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.