Επιστάτης ποιμνιοστασίου έκλεψε τα ζώα του εργοδότη του

Επιστάτης ποιμνιοστασίου έκλεψε τα ζώα του εργοδότη του

Ο 45χρονος αλλοδαπός όχι μόνο έκλεψε το κοπάδι, αλλά... κατήγγειλε και ο ίδιος την ζωοκλοπή

provata
Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, καθώς ο 45χρονος αλλοδαπός που υποτίθεται ότι είχε ρόλο... επιστάτη στο ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, όχι μόνο έκλεψε το κοπάδι του εργοδότη του, αλλά... κατήγγειλε και ο ίδιος την ζωοκλοπή!

Η καταγγελία που υποβλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αποκορώνου, ανέφερε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή άγνωστοι έκλεψαν 20 πρόβατα από το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 77χρονου κτηνοτρόφου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όμως, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν βοήθεια εκ των έσω.

Ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης στο ποιμνιοστάσιο προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι εκείνος είχε κλέψει τα ζώα του εργοδότη του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής. Ωστόσο, τα 20 κλεμμένα ζώα δεν έχουν βρεθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.





Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Εμπρησμός τα ξημερώματα σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στους Αγίους Αναργύρους

Μια ώρα έκαναν ανάνηψη οι γιατροί στον 18χρονο που λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης