Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, καθώς ο 45χρονος αλλοδαπός που υποτίθεται ότι είχε ρόλο... επιστάτη στο ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, όχι μόνο έκλεψε το κοπάδι του εργοδότη του, αλλά... κατήγγειλε και ο ίδιος την ζωοκλοπή!
Η καταγγελία που υποβλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αποκορώνου, ανέφερε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή άγνωστοι έκλεψαν 20 πρόβατα από το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 77χρονου κτηνοτρόφου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όμως, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν βοήθεια εκ των έσω.
Ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης στο ποιμνιοστάσιο προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι εκείνος είχε κλέψει τα ζώα του εργοδότη του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής. Ωστόσο, τα 20 κλεμμένα ζώα δεν έχουν βρεθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.