Ηλεία: Τρεις ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι στην αναζήτηση του 45χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο
Ο Echo, η Mollie και η Corda της ειδικής ομάδας Anubis K9P θα αναπτυχθούν στο Πλουτοχώρι, αναζητώντας τον 45χρονο αγνοούμενο
Τρεις και όχι ένας, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοιτης ειδικής ομάδας Anubis K9P (ο Echo, η Mollie και η Corda) θα συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 45χρονου.
Ο 45χρονος άντρας είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου από τα ορμητικά νερά του ποταμού Αχέροντα (Κόβιτσα) στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, μαζί με την 42χρονη σύντροφό του.
Η γυναίκα βρέθηκε το επόμενο πρωί νεκρή, ενώ εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο που επέβαιναν. Ωστόσο έως τώρα δέκα ημέρες μετά δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του 45χρονου και ενώ οι αρχές έχουν "χτενίσει" την κοίτη και τις όχθες του ποταμού, ενώ έχουν περάσει και στον ποταμό Αλφειό.
Η οικογένεια του 45χρονου ζήτησε βοήθεια από την ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, που πριν λίγες ημέρες εντόπισαν τη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, όπου και εκεί οι πολυήμερες έρευνες των αρχών δεν είχαν αποτέλεσμα.
Κλείσιμο
Σήμερα στο Πλουτοχώρι ξεκίνησε ο πρώτος από τους σκύλους την έρευνα και από αύριο το πρωί θα αναπτυχθούν και οι τρεις μαζί με τους εκπαιδευτές τους...
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.