Νίκος Τσούκαλης: Με κλασσική μουσική το τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας
Γιάννης Πανούσης, Θεόδωρος Μαργαρίτης και Νότης Ανανιάδης εκφώνησαν τους επικήδειους
Σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία της συζύγου του Μιράντας, του γιου του Κωνσταντίνου και πλήθος φίλων και γνωστών, έγινε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον πρώην βουλευτή του Συνασπισμού και της ΔΗΜΑΡ, Νίκο Τσούκαλη, στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.
Στη σεμνή τελετή προβλήθηκαν φωτογραφίες του Νίκου Τσούκαλη και ακούστηκε κλασική μουσική.
Για τον πρώην βουλευτή του Συνασπισμού και της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκφώνησαν σύντομο λόγο ο πρώην υπουργός και καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, το στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς Θεόδωρος Μαργαρίτης και ο δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.