Εύβοια: Στην Αθήνα με ελικόπτερο μεταφέρεται ο 57χρονος υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο
Ελικόπτερο με την κατάλληλη ιπτάμενη ομάδα, αποτελούμενη από γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ, ξεκίνησε από την Ελευσίνα για το Μαντούδι να τον παραλάβει
Σε νοσοκομείο της Αθήνας - πιθανόν στο ΚΑΤ - θα μεταφερθεί ο 57χρονος υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Εύβοια.
Με παρέμβαση του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη και του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στην πολιτική ηγεσία, ελικόπτερο με την κατάλληλη ιπτάμενη ομάδα, αποτελούμενη από γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ, ξεκίνησε από την Ελευσίνα για το Μαντούδι να τον παραλάβει.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο γιατρός θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας, που βρίσκεται ο τραυματισμένος υλοτόμος, για να τον σταθεροποιήσει και να ξεκινήσει η διακομιδή.
Νωρίτερα, συνάδελφοι του υλοτόμου τον απεγκλώβισαν βαριά τραυματισμένο και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μαντουδίου.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.