Εξετάζεται ο βαρύς οπλισμός που είχε μαζί με ασύρματο ο διακινητής κάνναβης

Εξετάζεται ο βαρύς οπλισμός που είχε μαζί με ασύρματο ο διακινητής κάνναβης

Ο 45χρονος «άκουγε» τις επικοινωνίες των αστυνομικών με έναν φορητό ασύρματο πομποδέκτη που λειτουργεί με μπαταρία - Έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες

peripoliko_mera_art
Στο μικροσκόπιο προανάκρισης που διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών έχουν μπει οι παράνομες δραστηριότητες ενός 45χρονου Έλληνα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης στο Ηράκλειο καθώς, εκτός από τον βαρύ οπλισμό που διέθετε, διαπιστώθηκε ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ..

Ο 45χρονος συνελήφθη την Κυριακή σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών που δόθηκαν στο Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου και στην κατοικία του κατασχέθηκαν ένα κιλό και 294,36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, σπόροι κάνναβης, πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι ότι «άκουγε» τις επικοινωνίες τους με έναν φορητό ασύρματο πομποδέκτη που λειτουργεί με μπαταρία, πράγμα που τους κάνει να ερευνούν τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες, εκτός από την πώληση της κάνναβης. Παράλληλα, αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που διενεργείται στο υποπολυβόλο, σε ένα πιστόλι και ένα περίστροφο που κατασχέθηκαν στο σπίτι του, ώστε να αποκαλυφθεί αν τα είχε χρησιμοποιήσει και σε ποια περίπτωση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν ακόμη 826 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δυο γεμιστήρες. Ήδη, σε βάρος του 45χρονου έχει ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.






Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Λεωνίδιο - Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής

Σήμερα στο ΚΥΣΕΑ σαρωτικές αλλαγές στην ΕΛΑΣ - Η νέα ηγεσία

Όλο το παρασκήνιο από το «γαλάζιο» φροντιστήριο για τα ομόφυλα: Οι διάλογοι, οι ενστάσεις και οι απαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης