Βόλος: Ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του «δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση», λέει ο δικηγόρος του

Βόλος: Ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του «δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση», λέει ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος του 50ρονου υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, ο ίδιος δεν βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - «Βρέθηκε σε κατάσταση πολύ έντονης θλίψης και οργής»

volos_drasths-arthrou
Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του ήδη από την ηλικία των 9 ετών αναφέρθηκε ο συνήγορος υπεράσπισή του, σημειώνοντας πάντως ότι η ανάκριση είναι εκκρεμής και ότι ο ίδιος δεν έχει απολογηθεί και ως εκ τούτου, δεν προτίθεται να μπει σε λεπτομέρειες

«Εκείνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση και δεν βρισκόταν και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα εκτεθούν στον ανακριτή τη Δευτέρα το πρωί», ανέφερε στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Βασιλικός.


Όπως ανέφερε, ο πατέρας «έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τώρα που πέρασαν ώρες και καθάρισε το μυαλό του, ότι λυπάται πάρα πολύ για όλα όσα συνέβησαν, αλλά δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybpth8uw7l5)
Κλείσιμο


«Ως προς τα γεγονότα πράγματι ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη του για την τύχη των χρημάτων τα οποία της είχε δώσει. H κόρη του αναγκάστηκε υπό την πίεση αυτή να του κάνει αυτές τις αποκαλύψεις. Στη συνέχεια, μετά από περαιτέρω πιέσεις, του αποκάλυψε και ποιος ήταν αυτός ο οποίος διέπραττε αυτά και από εκεί και πέρα φαίνεται ότι βρέθηκε σε κατάσταση πολύ έντονης θλίψης και οργής. Προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν» είπε ακόμα ο κ. Βασιλικός




Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της και υποκρινόταν για χρόνια ότι έχει καρκίνο: «Μου άρεσε η υποστήριξη»

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη Γεωργία - Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Τι σημαίνει η αποχή που υπέδειξε ο Μητσοτάκης για τους διαφωνούντες του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης